Förlagets beskrivning
I Karins chokladkök hittar du över 45 recept på underbart smarriga chokladgodsaker. Alla fria från gluten, mjölk och vitt socker, lite nyttigare helt enkelt. De flesta recept är både raw food och nötfria. Vad sägs till exempel om minttryfflar, chaibitar med apelsinchoklad, lakritschokladkola, apelsinchokladbräck, hampatryffelbollar, mintig chokladdrömpaj och avokadochokladtårta? Alla recept är också veganska, med undantag för att jag använder honung i några av dem. Den kan såklart bytas ut mot annan sötning om du inte äter honung. Oftast föredrar jag att använda färska dadlar och yaconsirap som sötning i mina chokladrecept. Du hittar även tips på hur du lyckas i chokladköket samt information om olika ingredienser i boken. Det finns fina, inspirerande bilder till varje recept. Tillsammans gör vi världen lite grönare - och njuter av riktigt god, mörk och lyxigt bra choklad under tiden. Välkommen till Karins chokladkök! Karin Haglund Hälsocoach, kostrådgivare, PT, författare #karinschokladkök
Fler böcker av Karin Haglund
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Karins Chokladkök
Bokrecensioner » Karins Chokladkök - Lite nyttigare
|
|
|
|
|
|
|