Förlagets beskrivning
Uppföljaren till storsäljande Nytt bröd Aldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t ex potatismjöl, rismjöl och majsmjöl. Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man har celiaki. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!" Författarna har tidigare utkommit med Nytt bröd (2013), Nytt fikabröd (2014) och Laga nytt (2015). Sagt om Nytt fikabröd: Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept.() Resultatet är helt lysande! Tasteline.se
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Baka nytt
Bokrecensioner » Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
|
|
|
|
|
|
|