Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten   

Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten


Maria Blohm Jessica Frej

Inbunden. Massolit Förlag 2015-07-28.
ISBN 9789187785207
Hitta bokens lägsta pris







Förlagets beskrivning

Uppföljaren till storsäljande Nytt bröd Aldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t ex potatismjöl, rismjöl och majsmjöl. Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man har celiaki. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!" Författarna har tidigare utkommit med Nytt bröd (2013), Nytt fikabröd (2014) och Laga nytt (2015). Sagt om Nytt fikabröd: Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept.() Resultatet är helt lysande! Tasteline.se



Fler böcker av författarna


Liknande böcker


Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

Baka nytt



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner