|
|
Oaxen Skärgårdskrog : 101 Recept Med Skärgårdens Råvaror : Abborre, Gös, gä
Inbunden. Raster Förlag 1999-01.
ISBN 9789187214912
|
|
|
Hitta bokens lägsta pris
|
Förlagets beskrivning
I den vitrappade disponentvillan på ön Oaxen i Stockholms skärgård lagas mat av mästarklass. Hit kom krögarparet Magnus Ek och Agneta Green mest av en slump 1994, men har sedan dess assimilerat sig med ön och dess historia.
Boken om Oaxen Skärgårskrog försöker fånga dofterna, smakerna och de visuella intrycken från såväl maten som ön. Det är en kokbok som rymmer recept med skärgårdsråvarorna abborre, gädda, gös, lax, piggvar och lamm, samt ett antal förrätter, desserter, buljonger, oljor m.m. Till varje rätt bidrar Agneta Green med väl genomtänkta vinråd
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Oaxen Skärgårdskrog
Bokrecensioner » Oaxen Skärgårdskrog : 101 Recept Med Skärgårdens Råvaror : Abborre, Gös, gä
|
|
|
|
|
|
|