Förlagets beskrivning
Följ med på en kulinarisk upptäcksfärd till Kina och dess 4.000 år gamla kokkonst! Av utsökta, fantasieggande färgbilder och spännande textavsnitt om kulturliv, kokkonstens historia, umgängesvanor och folkliv växer en mosaik fram, som är lika färgrik och mångfasetterad som det folkrikaste landet på jorden självt. Här hittar du 190 typiska rätter från de fyra mest kända regionala köken samt det vegetariska köket. Ett rikt illustrerat inledande avsnitt visar olika matlagningsmetoder, speciella köksredskap, skärtekniker samt dekorering och garnering. För ovanliga tillbehör anges alternativ. Recepten är enkla och lätta att följa. Det här är Kokboken för matroade och reslystna livsnjutare.
Genomillustrerad i färg.
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Det kinesiska köket
Bokrecensioner » Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra m
|
|
|
|
|
|
|