Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra m   

Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra m


Zihua Liu Uli Franz

Inbunden. ICA bokförlag 1994-09.
ISBN 9789153415633
Hitta bokens lägsta pris







Förlagets beskrivning

Följ med på en kulinarisk upptäcksfärd till Kina och dess 4.000 år gamla kokkonst! Av utsökta, fantasieggande färgbilder och spännande textavsnitt om kulturliv, kokkonstens historia, umgängesvanor och folkliv växer en mosaik fram, som är lika färgrik och mångfasetterad som det folkrikaste landet på jorden självt. Här hittar du 190 typiska rätter från de fyra mest kända regionala köken samt det vegetariska köket. Ett rikt illustrerat inledande avsnitt visar olika matlagningsmetoder, speciella köksredskap, skärtekniker samt dekorering och garnering. För ovanliga tillbehör anges alternativ. Recepten är enkla och lätta att följa. Det här är Kokboken för matroade och reslystna livsnjutare.
Genomillustrerad i färg.



Liknande böcker

Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

Det kinesiska köket



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra m Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra m Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra m
Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra m
Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra m
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner