Förlagets beskrivning
Hett är historien om när Bill Buford, skribent och entusiastisk hemmakock, får chansen att slava i kändiskocken Mario Batalis restaurangkök. Buford gör ett litterärt reportage av sitt köksäventyr. Han ger oss inblick i hur det går till bakom kulisserna på de fina restaurangerna, och roliga och närgående utläggningar, som ibland nästan gränsar till det erotiska, om livet i köket och varför mat spelar en så viktig roll för oss som alltid jagar nästa stora smakupplevelse. Hett är också berättelsen om hur Batali har blivit den mest erkände kocken i New York, staden med fler kockar än någon annan stad i världen. Det är, kort och gott, en bok att frossa i.
Fler böcker av Bill Buford
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Hett
Bokrecensioner » Hett : en amatörs äventyr som köksslav, pastabagare och slaktarlärling
|
|
|
|
|
|
|